Сьогодні вранці, у ЖК «Діамант», затопило підвал та цокольне приміщення у якому знаходиться спортивний клуб «ІнтерАтлетика». Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Клуб «ІнтерАтлетика» вже пропрацював декілька днів. Власники якраз готувались до урочистого відкриття. Адміністратори клубу, прийшовши на роботу о 7:30 ранку виявили, що все приміщення затоплене. Вода поступала в приміщення крізь стіну за стійкою адміністрації, а з-під колон, які розташовані вздовж усієї зали, били фонтани.

Шукаючи причину затоплення, працівники нового спортзалу виявили, що у підвалі - по пояс води. Тож вода під тиском прорвалась крізь підлогу у приміщення, де нещодавно розташувалась «ІнтерАтлетика».

Працівники спортзалу, які зранку виявили прорив, намагались додзвонитись власнику ЖК «Діамант» Володимиру Петруку, проте це не принесло ніякого результату. Він не відреагував та не вжив жодних дій.

Через 5 годин приїхав трактор з помпою, який почав відкачувати воду з підвалу. Ремонт приміщення та обладнання, яке знаходилось в клубі, коштувало власникам більше ніж мільйон гривень. Наразі підрахувати збитки неможливо. Металеві тренажери з часом можуть піддатись корозії, а дерев’яні меблі можуть розлізтися вже завтра. Наразі найбільше постраждала підлога та килимове покриття. Відвалилася плитка з колон. Аматорське відео:

Власники клубу відкачують воду з підвалу, але виявити місце прориву води наразі ще не вдалось. Працівники тим часом нарікають – стільки сил та часу вклали в те, щоб підготувати новий зал «ІнтерАтлетики» до урочистого відкриття, а тут така неприємність. Однак найбільше їх обурює байдужість власників будови, які повинні були б власноруч ліквідувати причину та наслідки підтоплення. Мовляв, господарі довго придивлялись до приміщення, де б можна було розташувати новий спортзал і зупинили свій вибір на новозбудованому житловому комплексі «Діамант», з надією, що тут і якість споруди з комунікаціями та інфраструктурою – на найвищому рівні. Однак, як показує цей випадок – «не все те золото, що блищить».