У центральній частині Ковеля ось уже останніх декілька років відсутні громадські вбиральні, - пише ПроКовель.

Людям, які, скажімо, приїхали до міста у справах, просто ніде справити нужду. У пошуках таких місцин вони мусять «напрошуватися» чи то в лікувальні заклади, чи заклади громадського харчування (бари, кафе), відвідують також і Будинок Рад.

Під час чергового засідання виконавчого комітету міської ради головний лікар Ковельського МТМО, член виконкому Олег Самчук пригрозив міському голові Олегу Кіндеру, що він більше терпіти цього безпорядку не має наміру.

«Працівники МТМО не можуть дати ради цьому нашестю, не встигаємо чистити вбиральні. А в лікарні, поліклініках має бути все стерильно, чисто. Я в лікувальних закладах для сторонніх попросту закрию туалети. Зрештою, вже вирішіть цю проблему: поставте в місті кілька біотуалетів», - звернувся до мера Ковеля Олег Самчук.   

Олег Кіндер завірив присутніх, що за кілька днів проблему з громадською вбиральнею буде вирішено. За його словами, власник ресторану «Апельсин», що в центрі міста, обіцяв надавати в користування всім охочим громадську вбиральню закладу. Однак, чи відомо це звичайним людям – залишається питанням. 

Олег Кіндер до себе кликатиме на конструктивну розмову цього підприємця з метою остаточно вирішити наболіле питання. Однак чи достатньо буде відкрити на території міста лише один туалет, про який йшла мова, головний лікар дуже  сумнівається.