На Волині в ході операції «Акциз» з незаконного обігу вилучено  продукції майже на 4 мільйони гривень. Про це повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів у Волинській області.

 Алкоголь і цигарки сумнівного походження і якості з незаконного обігу вилучено 7 лютого 2014 року  за двома адресами на території м. Ковель та Ковельського району Волинської області. Загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей - 3,8 мільйона гривень, - інформує оперативне управління ГУ Міндоходів у Волинській області.

Зокрема, за адресою у м. Ковель під час обшуку в приватному обійсті співробітники оперативного управління спільно зі слідчим ГУ Міндоходів у Волинській області виявили і вилучили 427 коробів і 980 пачок цигарок. Вартість тютюнової продукції  в асортименті - більше двадцяти марок відомих торгівельних брендів ,  оцінюється у 2,1 мільйона гривень.За цією ж адресою правоохоронці вилучили 5500 сурогартних спирто - горілчаних виробів орієнтовною вартістю 421,8 тисячі гривень.

 Водночас в одному із сіл Ковельського району з незаконного обігу вилучено 15970 л спирто - горілчаних виробів орієнтовною вартістю 1,2 мільйона гривень Саме тут правоохоронці знайшли інвентар, що використовувався для виробництва сурогату, що вказує на налагоджене підпільне виробництво

Обшуки у приміщеннях в ході досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення алкогольних напоїв і тютюнових виробів проводили співробітники оперативного управління та слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Волинській області.

Наразі правоохоронці вивчають усі вилучені товарно-матеріальні цінності та встановлюють їх  значення у кримінальному провадженні.