Стало відомо, що у Російській Федерації пустили фальшиву інформацію про президента України. Пропагандисти одного з видань заявили, що у Володимира Зеленського нібито є єдинокровний брат, який проживає в Москві.

Читайте також: Зеленський заявив про суттєве підвищення пенсій

Проте, дана провокація з тріском провалилася, пише "Знай. юа".

За словами продюсера двійника Зеленського з Узбекистану Володимира Ераносяна, російські ЗМІ планували провести черговий "інформаційне вкидання", в якому фігурував глава української держави і його двійник.

"Умід отримав пропозицію від журналіста одного з популярних ресурсів про участь в явної провокації проти пародіючогося їм президента України. Провокація полягала б у тому, щоб Умід зробив зізнання, що його батько, будучи молодим бував в Україні і можливо Володимир Зеленський не просто схожий на Уміда, а є його єдинокровним братом. Ці діячі збиралися заплатити Умиду 500 доларів за явну брехню, яка могла б вплинути на його репутацію, зганьбити членів його сім'ї", – повідомив він.

Читайте також: "Вперед і вгору": Зеленський здивував новим дебютом

Також продюсер додав, що двійник Зеленського Умід Ісабоєв не бажає "дешевого піару".

"Якщо ж хтось все ж наважиться діяти в тому ж дусі, то будемо подавати до суду, захищаючи честь і гідність людини, проти наклепу і цинічних журналістів", – заявив Володимир Ераносян.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook