53-річний іноземець розбещував малолітніх дівчаток. Як повідомили в прес-службі обласної поліції, свої дії педофіл фотографував і знімав на відео.

Читайте також: 13-річну дівчинку, яка зникла 2 тижні тому, знайшли по-звірячому зґвалтованою та вбитою

Отриманий контент розміщував на закритих форумах в DarkNet, пише "Антикор"
Зазвичай його жертвами ставали дівчатка у віці від 5 до 9 років, які разом з батьками приїжджали на відпочинок в Одеську область. Наразі чоловіка затримано. За даним фактом проводиться досудове розслідування за двома статтями Кримінального кодексу України.

Збоченця розкрили співробітники Київського управління кіберполіції, слідчі поліції Києва і прокуратура.

Під час моніторингу мережі працівники кіберполіції виявили на закритих форумах відео порнографічного характеру за участю малолітньої дівчинки. Надалі виявилося, що на відео був 7-річна дитина, а контент був створений на території Одеської області. Поліцейські встановили особу  53-річного іноземця, причетного до розбещення дітей і створення дитячої порнографії.

Читайте також: Шукали більше сотні поліцейських: педофіл викрав 14-річну дівчинку

Маючи вид на проживання, чоловік займався адмініструванням приватних житлових приміщень в курортних містечках Одеської області. Він займався пошуком можливих гостей, їх поселенням і допомагав по господарству протягом їх перебування на відпочинку. Перевагу віддавав сім'ям з дітьми.

Входячи в довіру до малолітніх дівчаток, зловмисник створював умови, коли залишався з дитиною наодинці, і схиляв дитину до статевих зносин. Всі дії фіксував на фото і відео. Отримані матеріали розміщував на закритих спеціалізованих форумах в DarkNet.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook