Ще відносно недавно Тіна Кароль радувала шанувальників пишними формами, але після народження сина співачка немов перевтілилася і здивувала всіх своєю витонченою фігурою.

Читайте також: Тіна Кароль у напівпрозорій сукні влаштувала фотосесію в осінньому лісі (фото)

Через схильність до повноти дівчина строго дотримується своїх принципів в їжі, пише Clutch.

Ось кілька головних правил співачки:

Екологічно чисті продукти

Тіна вважає за краще купувати продукти на ринку, а не в супермаркетах. Вона довіряє більше бабусям, які привозять своє, домашнє, ніж постачальникам в магазинах.

Прийом їжі в ресторанах

Давно відомо, що Кароль практично не харчується в ресторанах, а якщо все-таки і доводиться, то замовляє фруктовий чай або склянку теплої води щоб знизити апетит.

Дієта

Найефективніша дієта Тіни Кароль – кавунова. Суть дієти в тому, що потрібно протягом двох днів їсти тільки кавуни, можливо з чорним хлібом. Ця дієта швидко очищає організм і допомагає швидкому зниженню ваги.

Повсякденний раціон

Читайте також: Філя підказав: Лорак у зухвалому образі нарвалася на шквал критики (фото)

Звичайний щоденний раціон зірки складається з вівсянки на сніданок, морепродуктів і овочів на обід і риби на вечерю. Перекушує зазвичай фруктами. М'ясо та солодощі тільки у свята.

Табу

Тіна дотримується суворих заборон, серед яких: не їсти після 19.00, не обходиться без сніданку, не менше двох літрів води в день, не менше 100 г білка в день, ніяких солодощів і фастфуду.

Піші прогулянки

Щовечора зірка виходить на пішу прогулянку перед сном (за винятком невідкладних справ). Це хороший спосіб не тільки підтримати себе у формі, але і провести більше часу з близькими виходячи на прогулянку всією родиною.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter