Вчора відбулася благодійна акція із врученням подарунків та продуктових наборів для родин, які опинилися у складних життєвих обставинах, організована управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. На захід завітали 70 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Їх привітали заступник міського голови Костянтин Петрочук та начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан.

Читайте також: У Луцькраді обговорили питання соціально-економічного розвитку

За словами Костянтина Петрочука, міська рада завжди намагається знайти шляхи допомоги сім’ям, які цього потребують. “Нашим обов’язком є соціальна підтримка та допомога. Управління соціальних служб для сім’ї, дітей та здійснює величезний обсяг роботи у цьому напрямку, зокрема й у партнерстві з Волинським обласним відділенням благодійного фонду “Дитяча місія. Україна”. Сьогодні ви отримаєте подарунки від цієї організації. Бажаю усім вам міцного здоров’я, благополуччя у родинах. Нехай наша держава процвітає, аби родин, які потребують допомоги, було якомога менше”, - наголосив він.

Ліна Галан також додала, що цьогоріч у міському бюджеті передбачені необхідні кошти для підтримки соціально незахищених та малозабезпечених родин.

На завершення учасники отримали продуктові на бори від ВОБФ “Дитяча місія. Україна”.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter