Військові за підтримки волонтерів сьогодні вночі обміняли тіло українського офіцера, який загинув під Широкино, на тіла бойовиків. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомив прес-офіцер сектору «Б» Євген Силкін.

Тіла бойовиків обміняли на тіло офіцера батальйону морської піхоти ВМФ капітана Михайла Горянова.

«Під Мар'їнкою не ведеться обстріл, тому що працює група пошуку тіл і доставки в морг тіл бойовиків, які будуть ідентифіковані і обміняні на тіла українських військових», - додав Силкін.

Нагадаємо, 3 червня в районі Мар'їнка Донецької обл. відбулися запеклі бої між силами АТО і бойовиками «ДНР». За останніми даними, двоє мирних жителів загинули, п'ятеро отримали поранення. Повідомлялося, що бойовики підтягнули в Мар'їнку близько тисячі бійців і більше двадцяти танків.

Бойовики, у свою чергу, заявили про 14 убитих і 86 поранених. За даними СБУ, у числі цих втрат 4 спецназівців ГРУ РФ і 10 бойовиків.

Згідно з даними ООН, в ході загострення ситуації в Мар'їнці загинули 28 людей, серед яких 9 - цивільні. Крім того, згідно з даними радника президента України Юрія Бірюкова, втрати сил АТО в боях в Мар'їнці склали 4 загиблих.

Прес-офіцер 28-ї ОМБ повідомив, що українські військові втримали свою лінію оборони і зараз ситуація в Мар'їнці стабілізувалася.

У той же час, за версією «глави» «ДНР» Олександра Захарченка, Україна в тих боях втратила 400 бійців.