Останій раз ви авторизувались через "%social%"

  Мар'їнка після обстрілу ФОТОЗВІТ (11 фото)

неділя, 07.06.15  13:59
Мар'їнка після обстрілу ФОТОЗВІТ

В АТЦ повідомили, що місцеві жителі відходять від атаки бойовиків із застосуванням важкої артилерії і систем залпового вогню

Прес-служба Антитерористичного центру опублікувала у своєму Facebook фотознімки наслідків обстрілу Мар'їнка Донецької області.

У повідомленні зазначається «Підрозділи Збройних Сил України та Національної гвардії України провели зачистку міста від бойовиків «ДНР» і російсько-терористичних військ. Місцеві жителі відходять від атаки бойовиків із застосуванням важкої артилерії і систем залпового вогню по цьому населеному пункту 3 червня».

Нагадаємо, 3 червня в районі Мар'їнка Донецької обл. відбулися запеклі бої між силами АТО і бойовиками «ДНР». За останніми даними, троє мирних жителів загинули, п'ятеро отримали поранення. Повідомлялося, що бойовики підтягнули в Мар'їнку близько тисячі бійців і більше двадцяти танків.

Згідно з даними ООН, в ході загострення ситуації в Мар'їнці загинули 28 людей, серед яких 9 - цивільні. Крім того, згідно з даними радника президента України Юрія Бірюкова, втрати сил АТО в боях в Мар'їнці склали 4 загиблих. Бойовики ж нарахували понад 400 загиблих українських військових.

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter

Коментарі

    коментарів немає
Коментар буде опубліковано після модерації
×публікації по часу :