За попередніми висновками, обвал стелі у школі № 3 в Рожищі стався через значне нашарування штукатурки, яка наносилася щоразу під час ремонтів. Попередні шари не знімалися. Про це повідомляє "Вісник&К".

Водночас представники управління освіти уникають коментарів цього інциденту, 

Нагадаймо, інцидент трапився вчора у школі №3 Рожища. За інформацією прес-служби волинської міліції, штукатурка посипалася на учнів зі стелі під час першого ж уроку. Внаслідок цього постраждали двоє 10-річних учениць 5-го класу. На щастя, травми були незначні, тож після надання першої медичної допомоги госпіталізація не знадобилася. Діти відбулися забоями м’яких тканин.

За попередніми висновками, обвал стався через значне нашарування штукатурки, яка наносилася щоразу під час ремонтів. Попередні шари не знімалися. Школа ж збудована у 1964 році.

«Відзначимо, що взяти коментар у представників освіти нам не вдалося. Секретар заступника начальника обласного профільного управління Людмили Плахотної телефоном спершу повідомила, що її шефиня має проводити нараду, тому може бути зайнята. А потім і взагалі сказала, що Людмила Володимирівна раптово поїхала у відрядження. У Рожищенському районному відділі освіти нам також повідомили про відсутність начальника», – йдеться у повідомленні.