У супроводі жалобного кортежу до Луцька привезли тіло загиблого Героя Валерія Марцинюка.

Так, 25 листопада близько 2 години ночі громадські активісти, зокрема представники ГО «Автомайдан України» та «Самооборона Волині» зустріли загиблого захисника України та востаннє провели його до рідної домівки - пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Авто із тілом луцького бійця рухалось за маршрутом із Цуманського посту до центру міста. Після останнього візиту додому тіло полеглого за суверенітет країни воїна відвезли до Свято-Троїцького кафедрального собору.

Нагадаємо, Валерій Костянтинович Марцинюк (1976 року народження) загинув на сході. Його життя обірвалося 21 листопада під час виконання завдань у зоні АТО в Донецькій області. Військовий служив ускладі 93-ої окремої механізованої бригади. Був мобілізований у лави Збройних сил України у березні 2015 року. У зв’язку з похованням загиблого на сході бійця-лучанина Валерія Марцинюка 25 листопада у Луцьку оголосили днем жалоби.

Відспівування відбудеться 25 листопада об 11.00 у Свято-Троїцькому кафедральному соборі, після чого відбудеться громадянська панахида. Поховають загиблого на Алеї почесних поховань цвинтаря у селі Гаразджа.