Митрополит Онуфрій відвідав Володимир-Волинську єпархію.

9 січня митрополит Київський і всієї України Онуфрій відвідав Володимир-Волинську єпархію. Про це повідомили на сайті Володимир-Волинської міськради.

У Зимненському Свято-Успенському жіночому монастирі предстоятеля УПЦ зустріли архієпископ Володимир-Волинський і Ковельський Володимир, ігуменя Стефана із сестрами обителі та віряни.

Того ж дня митрополит очолив святкову службу в Свято-Успенському соборі міста Володимира-Волинського, де разом з ним співслужили архієпископ Володимир-Волинський і Ковельський Володимир, клірики монастиря та єпархії. Митрополит привітав усіх присутніх зі світлим святом Різдва Христового, закликав благословення Боже на волинську паству і благословив кожного.

Як повідомлялося раніше у Криму в церквах УПЦ МП заборонили колядувати українськоюТаке прохання нібито озвучив напередодні Різдва митрополит Київський і всієї України Онуфрій.

До слова, раніше Онуфрій заявляв, що причиною війни в Україні стали західні цінності, які керівництво держави та її громадяни нав’язували людям зі Сходу та Криму.