В ніч з 09 на 10 серпня 2017 року робочою групою з контролю за дотриманням законодавства у сфері торгівлі, ресторанного господарства та сфери надання послуг було проведено рейд щодо дотримання рішень Луцької міської ради від 20.04.2011 №9/23 “Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів” (зі змінами) та від 23.12.2008 № 33/5 “Про затвердження Правил додержання тиші в громадських місцях на території міста Луцька” (зі змінами). Було перевірено 11 об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери надання послуг (в т. ч. комп’ютерних клубів, інтернет-кафе, букмекерських контор та закладів державних лотерей), виявлено 2 факти порушення режиму роботи комп’ютерним клубом та закладом національної лотереї “Спорт-лото”.

Про це повідомили у Луцькій мерії. 

Порушення зафіксовано працівниками управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради, департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, правоохоронних органів та служби у справах дітей міської ради.

За фактами порушення норм законодавства було винесено постанову по справі про адміністративне правопорушення на адміністратора комп’ютерного клубу «Неополіс» (вул. Лесі Українки, 9) та повторно протягом року складено протокол про адміністративне правопорушення на оператора закладу національної лотереї “Спорт-лото” (вул. Кривий Вал, 31).