Журналісти Інформаційного агентства Волинські новини звернулися за коментарем до голови Волинської обласної ради, органу місцевого самоврядування, що представляє спільні інтереси територіальних громад сіл, селищ і міст у межах повноважень, визначених Конституцією України Ігоря Палицістосовно «рейду» учасників АТО та волонтерів, який відбувся у Луцьку увечері 11 серпня.

«Я дуже поважаю тих хлопців, які воювали насправді, і мені шкода, що їхні заслуги належно не оцінені. Шкода тих хто проливав свою кров, тих хто боровся і бореться за Україну й досі. Але коментувати так званий «рейд» під егідою грабіжника і мародера Ігоря Лапіна я не буду», - сказав Ігор Палиця.

Зі слів Ігоря Петровича, ще у 2014 році, нині покійний Ігор Єремєєв, розповів йому, що запропонував Лапіну $500 тисяч, аби він балотувався на парламентських виборах від Луцька, а не від Ковеля.

На запитання щодо зазначених у зверненні випадків підпалів майна, стеження, побиття або тиску на нібито своїх опонентів, Ігор Петрович заявив, що ні він, ні Олександр Тиводар, ні будь-хто з команди УКРОПу жодного відношення до перелічених випадків немає.

«Нехай Лапін і його команда розбираються в тому самостійно. Йому краще зі своїми друзями зізнатися про випадки рейдерства в зоні АТО, звідки він повернувся з двома автомобілями та мармуровими унітазами. А після проходження служби придбав у Луцьку декілька квартир. Нехай чистосердечно зізнається, тоді, можливо, стануть зрозумілі причини підпалів та всього іншого», - сказав Ігор Палиця.