Учора близько 23 години на вулиці Карпенка-Карого екіпаж патрульних виявив скупчення людей, які клопотались біля пораненого чоловіка. Очевидці не могли точно повідомити, чи його хтось збив, чи на дорозі трапився конфлікт: попередньо з’ясували, що потерпілий їхав в автомобілі й у нього виник конфлікт з групою перехожих, який переріс у бійку.

Інспектори виявили ножове поранення у спину в потерпілого та оперативно, разом з іншими людьми, почали надавати допомогу, притиснули рану, чим зупинили кровотечу.

Про це повідомляє патрульна поліція Луцька у Фейсбуці.

Переконавшись, що рана добре затиснута, негайно побігли по слідах нападників, яких, за попередньою інформацією, було троє. Неподалік, за кілька сотень метрів, один з полісменів виявив і затримав чоловіка, на тілі й одязі якого були сліди крові. Потерпілий упізнав особу.

Невдовзі, в результаті слідчих дій, поліцейські встановили особи інших причетних до нападу. На жаль, 24-річний потерпілий від отриманого поранення помер у лікарні. За цим фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України - мова йде про вбивство.

Проводяться подальші слідчі дії.