Депутати Луцької міської ради, яких на замовлення олігархічної групи «Континіум» хотіли відкликати члени БПП «Солідарність», кажуть, що припинення цього «цирку під егідою БПП» – це перемога правди над продажністю, - повідомляє ІА Волинські новини.

21 серпня члени Луцької ТВК проголосували за постанову про припинення ініціативи за відкликання депутатів міської ради Сергія БулиКостянтина Петрочука, Аркадія СоломатінаЄвгенія ТкачукаОлександра Козлюка. Підставою для цього стали чисельні порушення процедури.

Депутат Сергій Була вважає, що комісія прийняла правильне рішення, аби законних підстав збирати підписи, з його слів, не було. Більше того - зібрані вони з численними порушеннями.

Його колега Євгеній Ткачук шкодує, що окремі олігархічні структури витратили стільки часу, коштів, людських ресурсів для того, аби попирхати депутатів, яких обирала громада.

«Правда завжди буде перемагати. Це - перемога правди, а не людей, які підкупляли та обманювали виборців», - каже про рішення комісії депутат.

Депутат, боєць АТО Аркадій Соломатін каже, що приводів радіти в нього відразу декілька. Адже його бойові побратими спростували брехню, поширену «шістками Континіуму» в соцмережах про те, що він, буцімто, не брав участі в бойових діях.

«У мене 2 радості: перша – один із ініціаторів відкликання запустив у мережі Фейсбук фейковий лист про мене. Мене дуже потішило, що командири з якими я служив підтвердили, що цей лист фейковий. А друге: правда завжди перемагає. Тому що найняті шістки показали своє справжнє обличчя. Як висновок – треба боротися далі!

І ще дуже хочу подякувати вишківцям (мешканцям мікрорайону Вишків, – ВН). Дорогі виборці, дякую, що підтримали мене».