Гнідавський цукровий завод – потужне підприємство з багатолітньою історією, що входить до п’ятірки найкращих заводів України.  Упродовж десятиліть удосконалювалися технологічні та теплові схеми, вводилися додаткові потужності.

У 2002 році із запровадженням кількох маркетингових кроків унікальних для бурякопереробної галузі розпочався якісно новий етап у діяльності підприємства. Сьогодні продукція Гнідавського цукрового заводу під торговою маркою «Солодко» займає лідерську позицію на українському ринку за якістю, асортиментом, оригінальними смаковими властивостями. Підтвердження цьому – участь у всеукраїнських та міжнародних виставках, численні відзнаки та нагороди, визнання на державному рівні.

Кожен рік Гнідавського цукрового заводу розпочинається задовго до початку сезону цукроваріння. Одна з передумов успіху підприємства високоякісна сировина, яку завод вирощує разом зі своїми партнерами – сільгоспвиробниками. ПрАТ «Гнідавський цукровий завод» розробило власну схему роботи з буряком здавачами об’єктивно вигідну для підприємства і сільгоспвиробника. Підтримка бурякоздавачів і турбота про врожай сповна винагороджується восени.

Перші буряки за доброю традицією зустрічають урочисто. Постачальників високоякісної сировини тут завжди заохочують, постійним партнерам – шана та повага, пільги і подарунки. Сировина, що потрапляє на Гнідавський цукровий завод ретельно досліджується в лабораторії, адже висока якість кінцевої продукції має бути незмінною. Контроль якості на всіх етапах переробки, впровадження новітніх технологій у тому числі енергозберігаючих, маркетингові новації, захист іміджу продукції, ознака підприємства європейського рівня.