Ви навіть не здогадуєтеся, які суми витрачаєте на вітер тільки тому, що користуєтеся на перший погляд дрібними електроприладами. Деякі із них продовжують працювати навіть тоді, коли ви натиснули кнопку OFF.

Про це повідомляє «ZNAJ.UA»

Зарядка без телефону

Якщо гаджет не підключений до мережі, він все одно тягне чимало електроенергії. Хоча потужність мізерна, але за місяць-другий набігає чимало.

Приставка для цифрового телебачення

Підсумкова вартість електроенергії зростає приблизно у 5 разів, якщо ви обираєте режим очікування на приставці, просто витягнувши з розетки телевізор.

Телевізор

Насправді, кнопка на пульті – ніщо інше, як "сплячий режим", її недостатньо натиснути для того, щоб лічильник перестав намотувати зайве.

Комп'ютери та ноутбуки

Ті, хто залишає комп'ютерну техніку на ніч не вимкненими з мережі, одразу примножте суму у платіжках мінімум на 1,5, а то й удвічі.

Техніка з таймером

Здавалося б, доволі буденна річ, але малопомітна деталь може заощадити вам до третини коштів, якщо будете частіше відмовлятися від її використання. Більш того, у такий спосіб ви можете уникнути зайвого перевантаження системи, особливо якщо електропроводка застаріла.