Захоплення бізнесу та мільйонних статків розпочалося ще тоді, коли за життя Ігоря Єремеєва боролися лікарі.

Про це йдеться у розслідуванні програми «Гроші»

У сюжеті йдеться, що Тетяна Єремеєва може повністю змінити своє життя та увійти в першу п’ятірку найбагатших жінок України

Більше 60 мілйьонів доларів – саме стільки у спадок має отримати жінка від покійного Ігоря Єремеєва.

Але за її статками вже відкрили полювання і вона з дітьми може залишитися з нічим.

«Справа в тому, що ми стали заручниками такої ситуації коли цивільний кодекс, а саме розділ спадкування, на свій розсуд  вирішили інтерпретувати партнери, а саме Сергій Лагур та Степан Івахів», - говорить Тетяна Єремеєва.

«Партнери створили такий юридичний документ, що тепер тільки вони мають право розпоряджатися його активами», - скаржиться жінка.

Не встигши отямитись від загибелі чоловіка, дружина отримує новий удар, вже від найкращих друзів та партнерів Ігоря – Степана Івахів та Сергія Лагура.

«Не минуло ще 10 днів після похорону, як вони скористалися шоковим станом мами, 85-річної людини, яка не зовсім розуміє ситуацію, відкрили спадкову справу маючи свідоцтво підконтрольного їм нотаріуса, для того щоб контролювати усе майно, яким володіє Ігор», - розповідає жінка.

Справа в тому, що Ігорю Єремеєву належить 25% відсотків долі компанії «Континіум», більш відомої по мережі АЗС «WOG »- а саме 60 мільйонів доларів, саму ж компанію оцінюють у 250 мільйонів. Саме це і стало причиною по якій партнери та друзі Ігоря вирішили,  що це забагато для родини Єремеєва, і почали захоплення його частки, ще тоді коли був шанс на його одужання.

«Фінансові махінації почалися ще у 2015, тоді коли Ігор знаходився у без свідомому стані. В той момент відбувалося вилучення його документів, його особистої переписки, телефонів, «скриті» були сейфи», - повідомляє дружина Ігоря Єремеєва.

Степан Івахів, найкращий друг Ігоря, використавши довіру дружини виманив свідоцтво про смерть чоловіка.

«Мені у Швейцарії видали свідоцтво, але при пертин ікордону мотивуючи це тим, Степан Петрович  попросив в мене цей документ, мотивуючи це тим, що допоможе в підготовці до похоронів і я звичайно віддала цей документ. Після похорон я попросила мені йог віддати – мені відмовили», - пригадує Тетяна Єремеєва.

Отримавши свідоцтво про смерть Івахів та Лагур відкрили спадкову справу у підконтрольного «Континіуму» нотаріуса – Альони Поручник.

Розуміючи незаконність своїх дій партнери пред’явили вдові начебто підписаний Ігорем трастовий договір, за цим документом він ніби сам ще за життя передав сую свою частку в бізнесі партнерам.

Але показати оригінал Тетяни  вони відмовилися і підсунули сумнівну копію, без підпису Ігоря.

За словами жінки при аналізі представленої копії, виявилося, що там безліч помилок, тай сам документ був складений непрофесійно.

«Коли нам представили, на нашу думку сфальшований трастовий документ, ми зрозуміли, що усі переговори вже завершенні і ми звернулися до правоохоронних органів», - розповідає дружина

Але навіть слідчим Івахів та Лагур відмовляються пред’явити документ – захопивши багатомільйонну долю партнера.

«В Україні важко щось спрогнозувати, взагалі ми бачимо так як це досить відомі люди, ми бачимо повний тиск і на саме слідство, і на слідчих які ведуть цю справу», - зауважує Тетяна.

Від коментарів для журналістів Івахів та Лагур відмовляються, тому залишається тільки чекати коли правоохоронці змусять повернути законний спадок  для Тетяни Єремеєвої та її дітей.