Депутата від «Народного фронту» -  Юрія Березу, побили ультрас футбольного клубу «Дніпро».

Як повідомляє tribuna.com, інцидент стався на "Дніпро-Арені" під час матчу 16-го туру другої ліги.

Під час бійки у вболівальників "Дніпра-1" відібрали банери та барабан.

Видання зазначає, що на матчі фанати "Дніпра" вивісили банер: "Ми зламаємо вам Березу і розвалимо ваш "Причал" (неофіційний сайт уболівальників дніпровського клубу).

Сам Юрій береза прокоментував ситуацію так:

"Я не знаю, як це кваліфікувати, але через те, що діється на стадіоні, повинні повернутися правоохоронці. Знаєте, що було сьогодні найприкріше? Те, що приїхали на футбол 700 дітей із сільських шкіл області, в тому числі з інтернатів. І чому я не відійшов і не відійду ніколи в таких ситуаціях, адже йде телепень і б'є дитину з ноги... А ця дитина і так залишилася без батьків. Це неправильно і це не вирішується на футбольному стадіоні", – сказав нардеп.

Він пообіцяв, що як законодавець зробить усе, щоб відповідь була "досить жорсткою

«Ті, хто приходить не вболівати, а битися на стадіон, – їм не місце на спортивних аренах... Йдіть у Збройні сили України і там перевіряйте свою силу... В даний момент це і є для мене внутрішній ворог", – заявив Береза. "Насправді я не ображаюся на хворих людей. У мене дочка практично за хвилину забрала онука, який до цього був у мене весь час на руках. Уявіть: онукові один рік – і як він наполегливо плескав у долоні, підтримуючи команду", – сказав він.


Варто зазначити, що футбольний клуб «Дніпро-1» створений  за ініціативи та сприяння нардепа Юрія Берези.