Дружина покійного депутата Тетяна Єремеєва відважилася розказати про махінації бізнес-партнерів загиблого чоловіка, які намагаються незаконно заволодіти спадком, який належить Тетяна та її дітям, «Українським сенсаціям».

Чи зможе вдова з двома дітьми отримати гроші загиблого чоловіка? Таємниці бізнес-імперії WOG і спадщина її загиблого власника Ігоря Єремеєва та як народні обранці захищають свій бізнес, проштовхуючи потрібні закони. Чим сьогодні живе сім’я Єремеєва та чим заробляє в Україні? Про це і більше дивіться у сюжеті:

Ігор Єремеєв – один із найбагатших бізнесменів в Україні, народний депутат трьох скликань і засновник депутатської групи «Воля народу», а також засновник найвідомішої АЗС в Україні – WOG, статки якого експерти оцінюють в 60 млн дол.

Саме Єремеєв, як справжній бізнесмен, в одну мить вирішив зробити з дружини лікарки Тетяни справжню бізнесвумен. На відміну від звичних дружин олігархів, Тетяна все життя тікала від публічності і пафосу, та не покладаючи рук працювала звичайним лікарем-ординатором в офтальмологічному відділені обласної лікарні. Клятву Гіпократа вона виконує і сьогодні, але уже у власній клініці.

«На сьогодні у нас 6 клінік у Польщі і одна в Україні, яку я і очолюю», - розповіла вдова Єремеєва.

Єремеєв був співвласником групи компаній «Континіум», серед 224 компаній якої одна - найбільш відома усім мережа АЗС WOG. Товарообіг «Континіуму» насьогодні складає більше 3 млрд дол. Головні бізнеснапрямки: нафтобізнес, молочний бізнес, нерухомість та ін.

Сукупна вартість «Континіуму» – близько 250 млн дол.

Разом з Єремеєвим цією компанією володіли Степан ІвахівСергій Лагур та Петро Димінський – кожен мав по 25% акцій.

Партнери були друзями, політиками і багатими підприємцями. Успіх компаній змусив колишніх друзів і партнерів, незважаючи на смерть Єремеєва, забрати його долю в «Континіумі» і піти на підлі кроки і махінації заради своє мети.

«Ми стали заручниками ситуації, коли Цивільний кодекс, а саме розділ спадкування, на свій розсуд вирішили інтерпретувати партнери Єремеєва – Сергій Лагур та Степан Івахів», - каже Тетяна.

Хоча за законодавством після смерті увесь капітал, що мала людина переходить до першої лінії спадкоємців – дружини, дітей чи матері, у випадку Єремеєва колишні друзі та партнери вирішують забрати всі гроші колишнього нардепа собі – а це близько 63 млн дол.

Єдиним активом, який не був цікавий колишнім партнерам Єремеєва, і який вони лишили родині нардепа, стала конюшня.