Переможцями популярного танцювального шоу стали Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко.

Про це повідомляє ТСН.

На телеканалі "1+1" відбувся грандіозний фінал легендарних оновлених "Танців з зірками", в рамках якого за результатами глядацького голосування, яке тривало протягом всього тижня, почесне звання найкращої танцювальної пари країни отримали Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко.

Фіналісти виконали одразу декілька постановок: танець, з яким учасники прийшли на проект, улюблену постановку глядачів, а також новий номер. Так, Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко станцювали пасодобль з першого прямого ефіру, а улюбленою постановкою глядачів став ф’южн під пісню "Люди" групи "Бумбокс".

Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко вийшли на паркет з аргентинським танго, тим часом, як вибором глядачів став контемпорарі під хіт Sia "Chandelier". Надя Дорофєєва та Євген Кот станцювали свій перший хіп-хоп у шоу, а глядачі захотіли ще раз насолодитися їхньою румбою під пісню Ріанни Diamonds.

Новими постановками учасників стали справжні танцювальні автопортрети зірок, у яких вони відверто розкрили особисті історії. Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко станцювали кримськотатарський танець під пісню тренеру "Голосу країни" Джамали "1944" у виконанні переможниці "Голосу. Діти-4" Еліни Іващенко. Відомий режисер та актор поділився у номері болісними хвилюваннями стосовно своєї рідної землі, Криму.

Надя Дорофєєва та Євген Кот виконали зворушливий модерн під пісню Тіни Кароль "Закрили твої очі".  У постановці пара поділилась, наскільки важливою для них була віра близьких у важкі моменти життя. 

Тим часом, Наталя Могилевська разом зі своїм партнером Ігорем Кузьменком у емоційній румбі під хіт ОЕ "Така, як ти" розповіла історію сильної жінки, яка завжди знаходить сили для того, щоб йти тільки вперед.