Страшна трагедія розігралася в Новолакському районі, передає Корупція.Інфо

4 листопада, Махачкала. Гучна історія з груповим насильством в Дагестані набирає обертів. Тільки зараз стало відомо, що група осіб протягом півроку знущалася над жінкою. Ґвалтівники не лише змушували свою жертву виконувати всі свої примхи, але знімали відео-ролики і демонстрували їх всім своїм знайомим.
Чоловіки шантажували жінку і погрожували їй, а самі «славили» її по селищу, як даму легкої поведінки. Знущання тривали з лютого по серпень 2017 року. Після всіх принижень жінка вирішила накласти на себе руки (не дивлячись на наявність малолітніх дітей), все продумала і залишила передсмертну записку.

Виконати план по самогубству їй завадили випадкові люди.

Жертвою дев’ятьох гвалтівників стала мешканка села Новочуртах Асият Саидова. Зараз вона трохи прийшла до тями і вимагає від правоохоронних органів і суду покарати односельчан, які весь цей час нахабним чином користувалися її безпорадним станом.

Жінка терпіла страждання, тому що так вона могла спокутувати помилки чоловіка-поліцейського. Коли чоловік подав на розлучення, Асият намагалася накласти на себе руки, але тепер вона готова боротися за справедливість і вимагати покарання для кривдників.

Молода жінка назвала імена всіх своїх кривдників: Давуд Магомедов (на хвилиночку, заступник начальника ВКР ОМВД по Хасавюрту), Гаджи Набієв, Малик Омарасхабов, Сіражудін Магомедов, Різван Магомедов, Магомед Хабібов, Махач Дибиров, Магомед Абдулаєв, Мухтарахмед Хабібов.

Ці люди вривалися до неї в будинок по ночах, коли чоловік перебував на чергуванні, гвалтували жінку і знімали все на відео. За словами Асият, її силою напували алкоголем і напихали психотропними препаратами, після яких жінка не розуміла, що з нею відбувається. Коли до Асият торкався Магомедов (вони з чоловіком якраз працюють в одному кабінеті), все примовляв, що жінка розплачується за гріхи свого чоловіка.

Коли Асият усвідомила, що відбувається, вона пригрозила розповісти родичам і колегам гвалтівників про те, що трапилося. На це банда маніяків пригрозила оприлюднити відео-ролики хтивих сцен з усіма інтимними подробицями. Довго маніпулювати своїми погрозами Давуд Магомедов не став – він взяв і зламав сторінку Асият в соціальних мережах. Від імені молодої мами він зробив розсилку односельчанам, в якій кожному запропонував секс-послуги від імені власниці аккаунта.

«Мені стали дзвонити і писати, запрошували на побачення. У підсумку в рідному селі мене стали сприймати, як повію », – скаржиться потерпіла. Коли про це стало відомо чоловікові, він навіть не став розбиратися в причинах того, що сталося, в просто подав на розлучення. Єдиними людьми, хто не відвернувся від нещасної, стали її батьки. Саме вони переконали скалічену жінку подати заяву в поліцію.

Зараз слідчий комітет розслідує відповідну кримінальну справу поки серед підозрюваних тільки четверо – Малик Омарасхабов, Магомед Абдулаєв, Магомед і Мухтарахмед Хабібова. А ось заступник начальника кримінального розшуку Давида Магомедова порахували в цій історії лише свідком. Адвокат жінки передбачає, що Магомедов уникне покарання, так як в невеликій республіці багато вирішують «гроші і зв’язку». Односельці розповідають, що родичі Магомедова намагаються знайти шляхи до Асият, щоб та зняла своє звинувачення.