Багато українських чиновників відправляють своїх улюблених діточок отримувати освіту в елітні навчальні заклади Швейцарії, Великобританії чи Канади.

Про це повідомляє  "Bihus.info".

Голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак

Його дочка Катерина отримує освіту в Лондонському міському університеті, де вартість тільки на навчання за рік становить 20 тисяч доларів. І це без урахування витрат на харчування, проживання та особисті витрати. Політик стверджує, що дівчина повернеться в Україну після випуску.

Суддя Київського апеляційного адміністративного с4ду Світлана Шелест

Її донька Вікторія навчається в тому ж університеті, що й Катерина.

Віце-спікер Верховної РадиІрина Геращенко

Донька Геращенко, Ганна Зацепіна, теж навчалася у Великобританії. Вона закінчила курси в Кембриджі, а в університеті Реддінг отримала вже повноцінну освіту.

Глава коаліційної фракції "БПП"Артур Герасимов

Він відправив набиратися розуму своє чадо Катерину в приватний коледж в Канаді.

Народний депутат від "БПП"Ігор Кононенко проспонсорував навчання дочок у Швейцарії. Молодшу – спочатку в школу TASIS, після – в університет в Маргоне. Старша ж донька вчилася в Інституті Гліона готельно-ресторанному бізнесу.

Керівник одного з департаментів Генеральної прокуратуриМихайло Ледовських не відстав від Кононенка. Його донька Валерія вчилася в швейцарському коледжі "Du Lemane". Вартість за рік -30 тисяч доларів.