Після ліричного допису про білизну і, очевидно, під епічними враженнями від поїздки до Адміністрації Президента, очільник Волинської ОДА вкотре залишив пост для волинян.

На своїй публічній сторінці у Фейсбук, представник Президента України Петра Порошенка на Волині, у кількох реченнях встиг обуритись, розізлитись та продемонструвати відверту зневагу до осіб, що мають необережність слідкувати за його сторінкою.

У цьому гнівному дописі губернатор Волині, був значно різкішим і висловив своє обурення від нібито спотвореної журналістами інформації.

Дивує, що високопосадовець такого рівня, дозволяє собі такі емоційні випади і образи, демонструючи тим самим свою повну зневагу до волинян та відсутність елементарної етики державного службовця, який має неупереджено сприймати конструктивну критику та бути готовим до публічності.

Нагадаємо, що представник БПП "Солідарності" особливо ніколи не царемонився з журналістами, постійно конфліктує з ними (типовий приклад - редактор "Волинської газети" Володимир Данилюк, якому Володимир Гунчик перешкоджав законному процесу роздержавлення ЗМІ), наносячи цим самим суттєвих іміджевих втрат як Президенту, так і усій виконавчій гілці влади. За подібного роду випади у Європі політики банально йдуть у відставку.

Можливо це був жарт, бо Володимира Петровича знають, як людину і політика із своєрідним почуттям гумору. Хоча можливо, що його сторінку у Facebook зламали, як уже траплялося раніше чи хтось веде її з його підлеглих за нього. 

Ми обіцяємо, надалі слідкувати за сторінками волинських високопосадовців і політиків, і будемо звертатися як до Володимира Гунчика, так і в Адміністрацію Президента і особисто Петра Порошенка з вимогою надати відповідну оцінку їх представнику на Волині.