Лучанин Олександр, який був гостем закладу у п'ятницю, 10 листопада, жаліється на сумнівну якість алкоголю у кафе «Базилік».

«Учора мав необережність з дружиною замовити собі, крім «Філадельфії» і апельсинового соку, по 50 мл текіли Хосе Куерво сільвер. Не буду говорити про смакові якості напою, який нам подали, щоб не сперечатися з великими любителями текіли, але те що на нас чекало вранці від такої смішної дози...Наступного дня ми обоє прокинулися, ніби після страшного перепою. Неймовірне відчуття «будуна» протягом усього дня, а голова здається просто розколюється. Через 50 мл незрозумілої текіли мені з дружиною довелося випити цілу пластинку «Цитрамону», – розповідає наш співрозмовник. 

Як доказ чоловік демонструє чек із учорашніх відвідин «Show Basilic».

«Зателефонував до друга, якого зустрів з компанією, котра відпочивала у вечір п'ятниці – така ж історія. Вадим стверджує, що це з ним теж трапилося вперше, що через кілька грам якогось «шмурдяка» потрапив у таку халепу. Решта, хто пили інші алкогольні напої, а не цю ж текілу, на самопочуття не скаржилися», – ділиться враженнями лучанин.

«Іншої версії того що сталося, ніж те, що нам продали сумнівну «паленку» я не розглядаю. Жодного іншого алкоголю ми більше не вживали, ніколи на магнітні бурі не жалілися і на конкурентів не працюємо. Ми не робимо «Базиліку» антирекламу, адже це улюблене місце, де завжди смачні суші і чудове обслуговування. Але факт залишається фактом – і враження від відпочинку просто жахливе», - каже чоловік.

«Шановна адміністраціє, якщо ви це побачите, розберіться будь ласка із своїми постачальниками алкоголю і не ставте під сумнів свій імідж серед гостей закладу», - підсумовує Олександр.