Екс-футболіст київського "Динамо" Олександр Алієв згадав скандальний епізод в одному з матчів проти "Шахтаря"

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на шоу "Вацко Live".

В матчі проти "Шахтаря" у 2012 році Алієв на емоціях схопив за горло тодішнього помічника Мірчі Луческу Олександра Спиридона.

"Я зробив це за Сьоміна, незважаючи на те, що був на нього дуже злий. Коли приїхав з "Локомотива", то не грав якийсь час. Було важко. Згодом я почав набирати кондиції. До того матчу я грав майже в усіх зустрічах. Той матч, думаю, програв Сьомін. Він їхав грати на нічию. Я думав, що вийду з перших хвилин, але Сьомін поставив Вукоєвича, Гармаша і Єременко. Трьох опорників. Відразу стало зрозуміло, якщо він ставить трьох опорних півзахисників, то їде грати на нічию. Якби Сьомін вирішив грати в той футбол, в який ми грали до матчу з "Шахтарем", то такого б не сталося. А так, Палич по тактиці програв.

Я тоді вибачився перед Спиридоном. Коли ми з ним зустрілися, я підійшов до нього і потиснув руку. Сказав, що не повинен був так чинити. Він відповів: "Саня, все нормально, це все емоції". Я кажу: "Ні, я зобов'язаний вибачитися, тому що, по-перше, ви старший за мене, по-друге, ви тренер, а по-третє, я не маю права так поводитися". Є поле, потрібно доводити на ньому, а не триманням за горло. Але я вважаю, що вчинив по-чоловічому, коли вибачився. Я визнав свою помилку", - заявив Алієв.