Колишньому депутату Верховної Ради України Олексію Журавку вдалося отримати в Національній поліції України документи, з яких випливає, що вибухи на військових складах в Балаклії, під Маріуполем та Вінницею були ініційовані самими військовими з метою приховати розкрадання та перепродаж зброї і боєприпасів з цих складів.

Про це сам Журавко написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«Вчора я опублікував пост, в якому йдеться про те, хто ж насправді підпалює військові українські склади. Сьогодні хочу його повторити. Рекомендую прочитати і максимально поширити.

Упевнений, що в цих підпалах, розкраданнях, а також в торгівлі зброєю за кордон беруть участь високопоставлені чиновники України, а також вище керівництво Міністерства оборони. Плюс до цього, я отримав інформацію, що нелегальним шляхом зі складів продається стрілецька зброя, гранати, міни та інше. І все це реалізується на території України. Як повідомило мені джерело, оборот вже становить 6 мільйонів зброї різного виду одиниць. Всі, хто в цьому винен, знаходяться в Києві. Правду повинні знати всі!», — пише він.