Поновленого на посаді директора Луцького підприємства електротранспорту Ігоря Грицюка не пропустили на територію підприємства. Чоловік обурений – не виконується рішення суду, працівники – категорично відмовляються від його керівництва. Готові до крайнощів - зупинити рух тролейбусів у місті.

Працівники ЛПЕ написали колективну скаргу на колишнього директора Ігоря Грицюка, він, кажуть, заважає їм працювати. Вони вимагають аби екс-керівника не пускали на територію підприємства.

Нагадаємо, Ігоря Грицюка відсторонили від роботи ще влітку цього року. Підставою для такого рішення стали нарікання працівників тролейбусного ДЕПО на роботу директора.

Вже 7 листопада Горохівський районний суд своїм рішенням негайно поновив Грицюка на посаді директора ЛПЕ. В п’ятницю чоловік намагався потрапити на робоче місце, але попри ріщення Феміди новоспечений керівник так і не зміг зайти на територію підприємства.

Працівники Луцького підприємства електротранспорту попереджають, якщо вимоги колективу проігнорують, то рух тролейбусів буде зупинено. Станом на сьогоднішній день працівники вже зібрали понад 30 підписів.