У Києві в гіпермаркеті Ашан охоронці довели до нервового зриву 15-річних школярок через підозру у крадіжці пилочки для нігтів.

Про це повідомляє «Gazeta.ua», з посиланням на юриста Масі Найєма у Facebook.

"Дівчата - неповнолітні, під пресингом і хамством охорони розгубилися, чим охорона і скористалася, відправивши їх у закрите приміщення на "огляд". Дорогою дочка нашого клієнта сказала, що вона ще школярка. Внаслідок чого отримала ще ряд погроз, що тепер вона вилетить зі школи з вовчим білетом", - пише Найєм.

Як стверджує юрист, від пережитого стресу в однієї дівчинки відкрилася носова кровотеча. Батьки відразу викликали поліцію. Поліція змогла встановити особу тільки одного з охоронців.

За його словами, поліцію охорона не викликала і батькам не дзвонили. Дівчата залишилися в закритому приміщенні з трьома охоронцями, які продовжували їм погрожувати і ображати.

"Дівчата дістали увесь вміст сумочок та кишень. Ніякої пилочки серед їхніх речей не виявилося, що охоронців не влаштовувало. Тому один з них самовільно заліз руками в сумку дочки нашого клієнта, а інший у кишеню її подруги. Після цього від дівчаток стали вимагати, щоб вони розповіли, куди поділи пилку. Це тривало хвилин п'ятнадцять. Після цього їх відпустили. Я не уявляю в якому стані перебували ці діти, але факт в тому, що змогли набрати батьків тільки хвилин через десять після того. Ніхто із співробітників Ашана, бачачи, в якому стані знаходяться діти, навіть не спробував надати їм допомогу", - розповів Масі.