Дівчинці з міста Горохів Волинської області потрібна пересадка нирки.

Читайте також: 10-річна волинянка терміново потребує коштів для пересадки нирки

Оля Зілінська у свої дев'ять років вже пережила інсульт і, щоб вижити, тричі на тиждень мусить їздити на гемодіаліз, - інформує ТСН

Органи відмовили через тяжку недугу – асоційований васкуліт. 

Шанс на повноцінне життя Олі дають білоруські медики. Операція коштує 60 тисяч євро. 

Половину коштів родині вдалося зібрати. Допомогли небайдужі, сусіди, родичі, друзі. Об'єдналися навіть священики, колядували, щоб хоч якусь частину зібрати на операцію.

Для мами-секретаря сільради та тата-водія - ця сума є космічною. 

Квитки на переліт гарантує компанія МАУ за домовленістю з 1+1. Але де взяти ще 30 тисяч євро в сім’ї не знають. Для мами, секретаря в сільраді, і тата, водія, ця сума космічна. Єдину доню та онучку врятувати просять всією родиною. "Хто скільки може, щоб не були байдужими до нашого горя, щоб дали шанси, щоб ми спасли дитину", - просить бабуся Марія Придатко. "Я готовий для неї навіть зірку з неба дістати, без неї не можу", - плаче дідусь. Сама ж Оля вірить, що люди їй допоможуть, і в неї знову буде дитинство, в якому вона активна, життєрадісна і не хвора. "Я мрію бути здоровою, щоб танцювати і гратись", - каже дівчинка.

Допомогти цій мрії справдитися може кожен. Пожертви на порятунок Олі можна переказувати на картку Приватбанку 5168 7427 0925 3664. Отримувачем буде мама дівчинки Зілінська Олеся Василівна.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter