"Дісталось" і подружці постраждалої, котра спробувала її захистити.

Читайте також: Били та знімали на відео: підлітки жорстоко познущалися з восьмикласника (відео)

Інцидент трапився у Кам'янському Дніпропетровської області натовп підлітків жорстоко побила школярку. Бійка сталась в одному з дворів біля школи № 35, – повідомляють "ФАКТИ".

"Доньку били близько дванадцяти дівчаток. Били руками і ногами, повалили на землю... А ще двоє хлопчиків за всім цим спостерігали, але не втручалися. Про те, як саме все це відбувалося, мені розповіла не лише донька, але і очевидці. Жінка бачила, як до моєї доньки спочатку підійшла одна з цих агресивних дівчаток. Вони почали про щось розмовляти, після чого та дівчинка схопила мою доньку і почала бити її коліном в обличчя. А потім на неї налетіли всі інші дівчатка. По-звірячому її побили, а потім розбіглися", – розповів батько постраждалої дівчинки.

Читайте також: Однокласниці побили школярку на уроці фізкультури на Херсонщині (відео)

За його словами, дівчинка вчиться в школі № 35, а побили її дівчата зі школи № 7.

"Все почалося з конфлікту моєї доньки з однокласницею, – каже чоловік. – У дівчаток виникла словесна перепалка. Після цього однокласниця дочки покликала своїх подружок з школи № 7. Ті прийшли великою компанією спеціально, щоб побити мою дочку. Однокласниця доньки при цьому нікого не била. Вона просто стояла поруч і спостерігала за тим, що відбувається. А потім разом з усіма втекла. Донька лежала на землі, її обличчя було в крові. До неї підійшов якийсь хлопчик (очевидно, він просто проходив повз), дав їй хустку, щоб витерти кров. Донька зателефонувала своїй подрузі. Та була неподалік і спробувала наздогнати цих нелюдів. Догнала. Так вони напали і на неї. Її, на щастя, побили не так сильно, але вона теж потрапила в лікарню з забоєм руки."

"Що стосується моєї доньки, то у неї закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, підбитий очей. Донька дуже нервова, її психологічний стан залишає бажати кращого. Днями я дізнався, що у однієї з били її школярок була рукавичка з шипами ... Звичайно ж, ми звернулися в поліцію. Батьки подружки нашої дочки зробили те ж саме", – повідомив батько потерпілої дівчинки.

Читайте також: Підлітки жорстоко побили дівчину на Житомирщині (відео)

Чоловік також зазначив, що батьки підлітків, які побили його дочку, на зв'язок не виходили:

"З їхнього боку не було навіть елементарних вибачень. У поліції кажуть, що, за попередньою інформацією, доньку били дві або три дівчинки. Решта нібито просто спостерігали. Але очевидці з сусіднього будинку кажуть, що її били всім натовпом."

У поліції Каменського журналістам підтвердили, що такий інцидент був, і за фактом події відкрито кримінальне провадження.

"Провадження відкрито за статтею Кримінального кодексу "Нанесення легких тілесних ушкоджень", – повідомила старший інспектор сектора моніторингу Кам'янського відділу поліції Олена Тимченко. – Обидві дівчинки вже пройшли судмедекспертизу. Йдуть слідчі дії."

Однак про пред'явлення будь-кому підозри говорити, за словами Олени Тимченко, ще рано:

"Поки можу лише сказати, що заяви написали батьки обох постраждалих дівчаток. Встановлюються всі причетні до події, опитують другу сторону."

Проте "друга сторона" – батьки підлітків зі школи № 7 – не виходять на зв'язок з журналістами. У школі № 7 неофіційно повідомили, що це діти з не самих благополучних сімей і раніше теж фігурували в подібних скандалах. Тим часом директор школи № 7 Марія Лисенко каже, що адміністрація школи поки розбирається в те, що трапилося.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook