Петро Порошенко відзначився серією агресивних випадів у сторону людей на своїх передвиборних мітингах у містах України. Жорстко поводяться з українцями на виступах чинного президента і його охоронці. Вони дозволяють собі без причини і пояснення вибивати телефони з рук людей, переслідують їх та навіть б'ють і палять майно.

Читайте також: Охоронець Порошенка нахабно вибив телефон з рук підлітка на зустрічі з президентом (Відео)

Стало відомо, хто саме займається охороною Петра Порошенка, яка так нахабно і зухвало себе поводить і через що почалась хвиля вибивання телефонів з рук. 

Отже, все почалось після початку акції активіста Анатолія Шарія "Задай питання президенту". У якості контрзаходів почалось масове вибивання телефонів. Для додаткової мотивації оточення президента почало преміювати співробітників, які вибивають телефони. В цьому задіяні 2 підрозділи: СБП УДО, яке курується Федеровим, і виїзна служба управління, яка курується Логвіновим.

Читайте також: "Він осатанів": Порошенко дав ляпаса дівчині і влаштував її затримання (Відео)

СПБ УДО з куратором Федеровим бере фінансування від наближених до президента бізнесменів. Виїзна служба Логвінова цікавіша: 1-й заступник голови Управління Держохорони Дахновський організував фонд для боротьби з людьми, які ставлять питання про Шарія. Фонд формується за рахунок коштів з державного бюджету, шляхом незаконних виплат премій співробітникам оперативного департаменту, департаменту тилу і фінансового управління. Всі премії виписуються на довірених співробітників, які знімають готівку і передають на поповнення фонду. 

Готівку збирає голова фінансового управління Гончаренко. Далі з цього фонду кожному співробітнику виплачується 5000 грн за 1 вибитий телефон. 

Крім грошової мотивації, найбільш відданих і ефективних "вибивачів" обіцяють включити в указ про нагородження наградною зброєю, а також розпиляти між ними квартирний фонд в 30 квартир.

Детальніше у сюжеті Анатолія Шарія:

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook