Від ранку 16-го березня у Нововолинську на трасі Р-15, поблизу Епіцентру, шахтарі безперервно ходять на пішохідному переході, таким чином блокуючи рух автомобілів. Вимагають звільнення гендиректора Волиньвугілля.

Читайте також: Волинські шахтарі мітингують під стінами парламенту у Києві (фото)

Мирну протестну акцію, в якій бере участь близько 50 осіб, назвали безстроковою. Напередоні надіслали повідомлення в поліцію, голові Волинської ОДА та меру Нововолинська, попередивши про свої наміри, пише Буг.

Вимоги: отримання від Міністерства енергетики та захисту довкілля наказу про звільнення т.в.о. генерального директора ДП "Волиньвугілля" Володимира Юрківа та відновлення порушених прав шахтарів.


Читайте також: Волинським шахтарям виділили кошти на погашення заборгованості

Нагадаємо, 10-го березня шахтарі зібралися у будівлі ДП "Волиньвугілля" у Нововолинську на акцію протесту. Гірники емоційно розмовляли з т.в.о. генерального директора вугільного підприємства Юрківом, вимагали його звільнення, хорошого обладнання і зарплат.

По закінченні Юрків написав заяву на звільнення і, за його словами відправив, її електронною адресою в Міністерство.

Дотримання правопорядку на місці акції протесту забезпечують правоохоронці. Поліцейські зупиняють автомобілі та пропонують їм рухатися в об’їзд місця, де триває мітинг.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook