Досвід архітектора дозволив американському спеціалістові реалізувати новий, вельми незвичайний проект – створити унікальний будиночок у вигляді місячного посадкового модуля.

Читайте також: Каньє Вест повністю роздягнув моделей для реклами кросівок (фото 18+)

До цього Курт Хьюз 35 років розробляв дизайн яхт, передає Народна правда.

Як розповів Хьюз виданню The Seattle Times, на створення такого проекту його надихнув космічний табір при Музеї авіації в Сіетлі, який його молодша сестра відвідувала близько 10 років тому.

В наступні роки він розробив і побудував прототип – при цьому у разі необхідності він змінював дизайн, щоб бути впевненим в тому, що на таку споруду можна буде отримати офіційний дозвіл, і вона зможе служити в якості будинку. Творіння спеціаліста отримало назву Lunar Lander, воно підтримується трьома сталевими балками, які дозволяють розміщувати його і на пересіченій місцевості, і закріплюється спеціальними тросами.

До входу в будиночок ведуть сходи, і, зайшовши всередину, відвідувачі опиняються в приміщенні площею приблизно 22 кв. метри, з дуже комфортабельним, приємним на вигляд інтер’єром. Всередині Lunar Lander можна помітити, зокрема, обідній стіл, невелику кухню, ванну, а також сходи, що ведуть вниз, в спальну кімнату.

Читайте також: Волинянка отримала титул друга віце-міс США

Нагорі будиночка видно скляний купол, а збоку – кругле вікно, схоже на ілюмінатор. Lunar Lander не підключений до електромережі, і отримує електроенергію за допомогою сонячних панелей.

Хьюз планує і далі проектувати дизайн свого будинку, розробляючи нові, поліпшені прототипи.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter