Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Читайте також: Анна Седокова заявила, що українці масово вболівають за Росію на ЧС-2018

Нещодавно знаменитість давала концерт в сонячній Одесі, розповівши, як опісля спізнилася на літак. На виступі артистка шокувала фанатів дуже відвертим прозорим червоним платтям з глибоким вирізом, забувши одягнути труси та бюстгальтер.

"Все, я в літаку! Дякую всім за підтримку. Напевно, коли-небудь, можливо, імовірно, я буду приходити на посадку за 30 хвилин. Хоча... Дуже сумніваюся) Моє життя завжди буде схоже на пригоду! І я люблю кожну його мить! Навіть так! Все.) Я лечу на Міконос!", – поділилася враженнями Седокова.

Читайте також: У скандальної української співачки відібрали дитину та хочуть позбавити батьківських прав

Фолловери одразу ж взялися коментувати побачене: "Гарного польоту, юхууу! Пригоди-це здорово", "Ще одна Волочкова?", "Це плаття чи нічна?", "Класна жінка... мати трьох прекрасних дітей... Супер...", "Афродіта повертається на батьківщину", "білизна б звичайно не завадила", "Нормально одяглася "голяка"", "Ну а що їй ще показати..", "Дуже гарна жінка!!!".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter