Арнольду Шварценеґґеру подарували картину з його зображенням, виконану в українському стилі. Українка Катерина Брез, яка вже чотири роки проживає в Лос-Анджелесі, була гостею на благодійній вечірці в домі актора та колишнього губернатора Каліфорнії і там мала нагоду вручити йому подарунок.

Читайте також: Шварценеггер відвідав прооперованого Ломаченка у лікарні (відео)

Про це повідомляє Голос Америки.

Портрет для Шварценеґґера намалювала в Україні художниця Анна Ягодка.

"Мені хотілося зробити якийсь особливий подарунок, і виникла ідея цієї картини. – поділилася Катерина з "Голосом Америки". – Арнольду дуже сподобалося, й інші гості також її відзначили! Полотно в українському стилі, з натуральних матеріалів, написане акрилом. Рамка з натурального дерева, розмальована петриківским розписом художницею Вікторією Зидрою", – розповіла жінка.

Читайте також: Роберт де Ніро "послав" Трампа зі сцени та зірвав овації (відео)

Варто зазначити, що це не перша зустріч Катерини з Арнольдом Шварценеґґером. Дівчина потрапила у список зіркових гостей, оскільки зробила пожертву для After-School All-Stars (ASAS) – організації, на підтримку якої організовувалася вечірка. На фандрейзері зібрали рекордну суму – понад 2,1 мільйона доларів. Кошти направлять на позашкільні програми для малозабезпечених юнаків і дівчат у різних штатах.

Серед знаменитостей на благодійному вечорі, за словами Катерини, були присутніми актори Сильвестр Сталлоне і Джейсон Стетгем. Розважальна частина охоплювала екзотичних тварин, фуршет, живу музику, аукціон і гру в покер.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter