На Івано-Франківщині троє чоловіків на автомобілі з російською реєстрацією жорстоко побили учасника антитерористичної операції.

Читайте також: "Моя любов і підтримка Росії": український танцівник пишається діями Росії (фото)

Сталося це у вівторок, 27 листопада, в місті Калуш.

Про це повідомив сам постраждалий боєць АТО Володимир Кушлик на своїй сторінці у Facebook.

За словами воїна, у Калуші він побачив машину, яка рухалася з порушенням ПДР, перепинив автомобіліста і зробив кермувальнику зауваження, на що у відповідь почув: "Атошнік йо**ний! Зараз приїдуть і покажуть, хто ти!".

Після цього і справді на місце подій "підтяглася" група підтримки "бикуватого" молодика в кількості двох осіб, і всі троє заходилися гамселити атовця. Пізніше співробітники поліції встановили, що побої в учаснику АТО завдавало тріо родичів – батько і сини на прізвище Масляки із ближнього села Студінка Калуського району.

"Цікава картина вимальовується, в країні від завтра вводять воєнний стан, а в Калуші їздить псих на російських номерах і порушує ПДР. Зупинив, зробив зауваження, викликав поліцію. Коли я представився, отримав відповідь "Атошнік йо**ний, зараз приїдуть і покажуть тобі, хто ти!", після чого приїхало ще двоє імбецилів і втрьох вони почали мене бити, в поліції виявили, що це батько і два сини із села Студінка, Масляк Богдан (батько), Олег та Микола (сини). Фото безсмертних додаю", – написав атовець.

Читайте також: Нардеп розглядав БДСМ-порно у Верховній Раді під час прийняття бюджету-2019 (фото, відео 18+)

Також ветеран АТО уточнив, що голова Войнилівської ОТГ Мар’яна Масляк жодного стосунку до цієї ситуації не має і це не її родичі, тож попросив цю "людину не турбувати". Ця подія обурила користувачів Мережі. За добу цей пост зібрав майже 6,5 тисячі реакцій. Українці назвали порушників "бляхерами", виродками, бидлом і чмом. "Спіймати і вивезти в ліс", "Гнати в Росію!", "Тачку треба забрати в АТО", "Закидати камінням", – пропонували свої варіанти покарання для кривдників учасника бойових дій коментатори.


Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter