Сьогодні вранці, 26 листопада, атовці та волонтери провели «роз’яснювальну роботу» з водієм, який висадив з маршрутки 15-річного лучанина, сина загиблого атовця Сергія Гулюка. Про написав на сторінці Спілка Воїнів АТО Волині у Фейсбуці Олег Кобилинський.

«Розяснювальну роботу проведено. Продовження 27 листопада на 8.00 в облраді йдемо до Гунчика і Мирки разом із перевізником, водієм, мамою і малим. Явка 100%», - йдеться у дописі Олега Кобилинського, повідомляють "Волинські Новини". 

 

 

Нагадаємо, 15-річного Дмитра Гулюка, сина лучанина Сергія Гулюка, який загинув на кордоні з РФ у 2014 році, водій «у грубій формі» висадив з маршрутки. Хлопець, який навчається у військовому ліцеї в Ковелі, 24 листопада їхав додому, до Луцька.

Невдоволені атовців та волонтери також поспілкувалися з власником автобуса, пише ВолиньPost. Та пояснила, що перевозити деякі категорії пільговиків підприємці не зобов'язані, адже держава не компенсує цих послуг. А син атовця купив квиток як член багатодітної родини. Учасники заходу домовилися про зустріч 27 листопада з керівництвом області, щоб проговорити шляхи вирішення проблеми.