Служба безпеки України, яка напряму підпорядковується Президенту Порошенку, взяла "в розробку" телеканал "Аверс". Дійшло до того, що працівники СБУ наполегливо рекомендують працівникам державних структур не співпрацювати з телеканалом. Себто не ходити на ефіри, не давати коментарі.

Читайте також: "Він осатанів": Порошенко дав ляпаса дівчині і влаштував її затримання (Відео)

З власних джерел стало відомо, що силовикам надійшов наказ відкрити проти телеканалу хоч якесь провадження. Силовики довго думали, за що ж зачепитися. Лише після того як 21 лютого на телеканалі "Аверс" вийшло інтерв'ю з блогером і журналістом Анатолієм Шарієм, СБУ узялися за вуха притягнути цю подію до розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

До слова, у Порошенка і Шарія далеко непрості стосунки. Справа в тому, що Анатолій Шарій, який нині проживає у Європі, оголосив винагороду тим, хто запитає у Порошенка, за що Гарант його переслідує. Тепер люди блогера приходять на кожні публічні виступи Президента і запитують в нього одне й теж питання. Очевидно люди Шарія настільки втомили Порошенка, що в нього самого здають нерви. Він почав вибивати з рук у громадян навіть телефони.

Читайте також: Порошенко відмінив свою агітацію на квітень – перед 2-м туром

А ще не так давно Петро Порошенко був палким поборником демократії і свободи слова в Україні.

Для того, щоб Петро Порошенко жив довго і його світла ідея плюралізму думок поширювалась у країні "Аверс" обіцяж продовжувати показувати інтерв'ю різних політиків, блогерів та журналістів – прихильних до влади і навпаки, аби люди самі робили висновки, кому довірити життя держави у найближчу п'ятирічку. А співробітникам Служби безпеки на "Аверсі" радять не заграватись політичними провадженнями, бо раптом зміниться влада і може знов відбутись люстрація.

Детальніше у сюжтеі ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook