Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 травня, близько 18.35 години на автодорозі між селами Поляни і Тарноруда Волочиського району.

Читайте також: Загинули страшною смертю: вантажівка розчавила легковик із чоловіком та його 5-річним сином на Рівненщині (фото, відео)

31-річний житель м. Волочиськ, керуючи автомобілем "Фіат Скудо", виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з автомобілем "ВАЗ 2104" під керуванням 53-річного жителя с. Постолівка, повідомляє Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

У результаті ДТП водій "ВАЗу" від отриманих травм помер на місці події. Його 46-річна пасажирка та водій автомобіля "Фіат Скудо" отримали важкі травми і були госпіталізовані до реанімаційного відділення Волочиської центральної районної лікарні.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років. Наразі слідчі дії тривають.

Читайте також: Вилетів на "зустрічну": 19-річний українець загинув у страшній аварії в Польщі (фото)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook