Накопичення та повернення транспортних засобів спостерігається на українсько-російському кордоні. Сьогодні у прикордонній зоні у напрямку Росії "застрягли" майже 40 автомобілів, а напередодні не пропустили на територію РФ та без будь-яких пояснень повернули в бік України понад 100 легкових автомобілів української реєстрації з громадянами України.

Читайте також: Скільки коштує російському бюджету Крим

Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ДПСУ.

За даними українських прикордонників, накопичення вантажівок на виїзд з України спостерігається перед пунктом пропуску "Сеньківка" в Чернігівській області.

"Станом на 12:00 11 червня 2018 року черга на виїзд становила близько 85 вантажних автомобілів, майже 40 із них, які були оформлені з нашого боку, застрягли на території між пунктами пропуску та не пропускаються російською стороною", – повідомили у відомстві.

Крім того, як вказали у ДПСУ, протягом минулої доби та сьогодні зранку співробітники федеральної прикордонної служби РФ спільно з представниками інших служб, які здійснюють контрольні операції в російському пункті пропуску "Нєхотєєвка", що напроти пункту пропуска "Гоптівки" у Харківській області, "не пропустили на територію РФ та без будь-яких пояснень повернули в бік України понад 100 легкових автомобілів української реєстрації з громадянами України".

Читайте також: Ще одному російському актору заборонили в'їзд в Україну

"Попередньо, причиною непропуску та повернення авто суміжною стороною є нібито проведення посиленого контролю перед святкуванням Дня Росії. Чи є це причиною – наразі не відомо. Ситуація відслідковується", – вказали у відомстві.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter