Відомий український співак Сергій Бабкін представить свій перший повністю україномовний альбом.

Читайте також: Влад Яма похизувався "гарячим" фото красуні-дружини

Про це повідомляє "НовостиЮinfo".

Реліз нової платівки "Музасфера" відбудеться вже у вересні цього року.

"Натхнення – воно ж муза. Чи є між ними хоч якась різниця? Мені здається ні. Це як Інь і Янь. Як ніч і день. Як земля і вода. Як сон і ява. Як дві півкулі, в сукупності становлять єдину сферу, яка носить назву ЛЮБОВ. Перший крик новонародженої дитини. Перша закоханість. Сніг, Дощ, Жара, Листопад. Вид нічного неба, засіяного зірками. Світанки, Захід Сонця, повного місяця і Затемнення. Зміна настрою. Емоційні сплески: здивування, потрясіння. Крики птахів, шум дерев, сплеск хвиль. Все це натхнення і муза ", – прокоментував Бабкін.

Читайте також: Сергій та Сніжана Бабкіни одружилися через 10 років після вінчання та знялися у фотосесії повністю голими (фото 18+)

"І в підсумку ми приходимо до того, що надихає завжди все "живе". А що саме живе у нас? Це наша планета, наша Земля. Вона живе колосальну кількість років. Вона бачила, пережила і відчувала на собі стільки всього, що нам неможливо собі навіть уявити. І, незважаючи на все це, вона до цих пір продовжує залишатися вражаючою первозданною, шалено чесною, безмежно щирою і живою. ВОНА – МУЗА, ВОНА –СФЕРА", – додав артист.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter