Батько намагався вбити власного сина двічі. Проте, друга спроба виявилась фатальною.

Першого разу батько й син пиячили на кухні. Почали сваритися. Далі молодик схопив металеву кришку з відра і вдарив нею батька. Той відповів ударом ножа у груди. Від удару син зігнувся, попросив мобільний телефон, щоби викликати швидку. Батько дав йому светр, щоби приклав до рани, покликав сусідку, викликав швидку. Травмованого забрали до лікарні, а через декілька днів він утік додому, пише "Експрес".

Читайте також: Син вбив сокирою власну матір за відмову платити за таксі на Київщині

Через два тижні у сім'ї знову виникла суперечка. Уранці син пішов до батька на ринок, забрав у нього вторговані гроші. Коли ж батько повернувся додому, він побачив, як хлопець нюхає клей із поліетиленового пакету. Розлютився, що син так безглуздо витратив гроші. Вони почали сваритися, батько пішов на кухню за ножем. Вдарив сина сім разів – у груди й шию.

Коли хлопець почав хрипіти, зрозумів, що накоїв. Тоді чоловік вийшов на вулицю, гукнув сусідку. Попросив, щоби викликала таксі. Поїхав у відділ поліції. Там розповів правоохоронцям, що зарізав сина.

У суді також зізнався у скоєному, розкаявся. Пояснив, що у нього з сином часто були сварки, що хлопець був раніше судимий, не хотів працевлаштовуватись, вів аморальний спосіб життя та нюхав клей. Тож батько й не витримав такої поведінки.

Днями Жовтневий районний суд міста Маріуполя Донецької області виніс вирок у цій справі: "Визнати винним та призначити покарання у вигляді 7 років 6 місяців позбавлення волі. Запобіжний захід до набрання вироком законної сили залишити без змін – тримання під вартою".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter