У місті Вараш Рівненської області біля одного з магазинів батько скинув шестирічну доньку з бетонних сходів. Насильство над дитиною зафіксувала камера відеоспостереження.

Читайте також: Вихователька била та принижувала дітей у приватному садку на Київщині (відео)

Відомо, що чоловік разом із чотирма дітьми зайшов до магазину. Всередині між малечею виник конфлікт, після чого горе-батько вирішив "заспокоїти" шестирічну доньку – він витягнув її на вулицю і жбурнув з бетонних сходів, повідомляє ТСН.

На відео помітно, що після того, як дитина впала, батько спокійно повернувся до магазину. Дівчинка піднялася сходами, але до приміщення не повернулася.

Про  подію донька матері розповіла не одразу. Оскільки видимих тілесних ушкоджень на дитині не було, до лікарні також не зверталися. Розголосу інцидент набув, коли відео потрапило до соціальних мереж.

Читайте також: Молода жінка на камеру ґвалтувала свого 4-річного сина (фото, відео)

Поліцейські ювенальної превенції повідомили, що багатодітна родина раніше вважалася благонадійною, тепер же сім’ю контролюватимуть соціальні служби. Крім того, поліція відкрила проти чоловіка кримінальне провадження за частиною 1 статті 126 Кримінального кодексу України (умисне завдання удару, побоїв або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень).

Санкція статті передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 гривень) або громадські роботи на строк до двохсот годин чи виправні роботи на строк до одного року.

Дівчинку також відправлять на додаткове медичне обстеження.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook