Чоловік, який у Рованцях на вулиці Будівельній потрапив під колеса патрульного авто, другу добу бореться за життя.

Читайте також: У селі неподалік Луцька патрульний збив чоловіка

Заступник директора Луцької міської клінічної лікарні, де перебуває постраждалий, Володимир Шендибило каже, що стан пацієнта вкрай важкий, чоловік отримав політравми і зараз у реанімації без свідомості, пише Інформаційне агенство "Волинські новини".

"Зараз пацієнт без свідомості, на штучній вентиляції легень. У нього важка черепно-мозкова травма поєднана із травмою грудної клітки, органів черевної порожнини. Пацієнту надана допомога, він прооперований", – розповів Володимир Шендибило.

Відомо, що постраждалий – працівник Луцького електротранспортного підприємства. Про чоловіка, якого звуть Володимиром, розповідає його колега, голова незалежної профспілки вільних залізничників України Луцького підприємства електротранспорту Оксана Владичко.

"Володимир працює водієм на вишці, яка ремонтує контактну мережу. Він спокійний та врівноважений. Вчора ввечері він йшов з лікарні в Рованцях, коли його збила поліцейська машина. Говорили, що полісмени зразу допомогу йому не надали, а зупинили швидку, яка саме їхала на виклик в Боратин. Вона й довезла чоловіка в лікарню", – каже Оксана Владичко.

Читайте також: У Луцьку зіткнулись три автомобілі (Фото)

Речниця патрульної поліції Волині Ольга Бузулук, своєю чергою, поінформувала, що водій поліцейської машини на момент зіткнення був тверезий.

"11 лютого близько 19:00 трапилася ДТП на не освітлюваній ділянці дороги. На невстановленому місці чоловік вийшов на дорогу, де відбулося зіткнення зі службовим автомобілем Toyota Prius, за кермом якого перебував 30-річний інспектор патрульної поліції. Пішохід отримав травми і був госпіталізований до лікарні. Наш інспектор був тверезий", – наголосила речниця поліції.

На разі справою займається ДБР.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінці у Facebook