Сервіс BlaBlaCar в Україні невдовзі стане платним.

Читайте також: Відтепер українці зможуть потрапити до Грузії за ID-картками

Про це повідомляє прес-служба компанії.

У листопаді 2018 року сервіс запропонує пасажирам обрати один з варіантів платного доступу: на день або на місяць. Поїздки на короткі дистанції (до 120 км) залишаться безкоштовними. Водії продовжать користуватися сервісом безкоштовно, як раніше.

BlaBlaCar починає впроваджувати платний доступ до бронювання місць у водіїв. Пасажирам буде доступний невеликий безкоштовний період, після чого сервіс запропонує їм обрати один з двох варіантів доступу: на 1 день за 49 грн. або на 1 місяць за 59 грн. При цьому, бронювання місць в поїздках на короткі дистанції до 120 км залишиться безкоштовним.

Читайте також: Укрзалізниця відмовилася від потягу "Інтерсіті"

Для власників автомобілів BlaBlaCar залишається безкоштовним. Як і раніше, вони зможуть публікувати свої пропозиції про поїздки із зазначенням вартості місця, кількості вільних місць і додаткових параметрів (часу і місця відправлення, розміру багажу та інших).

Для всіх діючих 4 млн користувачів в Україні, кожен з яких зробив свій внесок в розвиток карпулінга і BlaBlaCar, компанія зробить подарунок. Пасажирам буде доступний 3-місячний безкоштовний доступ до бронювань, який необхідно буде активувати до листопада.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter