Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв 8 липня зустрівся зі скандальним лідером "Опозиційної платформи – За життя" Юрієм Бойком і кумом президента РФ Віктором Медведчуком.

Читайте також: Одіозний волинський екс-регіонал, який був на дошці ганьби, йде у нардепи від партії Бойка-Медведчука (фото)

Вони зібралися в штабі партії "Єдина Росії", повідомляє пропагандистський ресурс РИА "Новости".

Також на зустрічі були присутні ще один член "Опоплатформи" Вадим Рабінович, власник телеканалу NewsOne Тарас Козак і представник РФ в Тристоронній контактній групі (ТКГ) Борис Гризлов.

У ході переговорів Медведчук заявив, що між Україною і країною-агресором нібито назрів міжпарламентський діалог. Також він пообіцяв, що за підсумками зустрічі з прем'єром держави-окупанта буде підготовлений меморандум про співпрацю.

"Україна втомилася від агресії, яка їй нав'язувалася попереднім керівництвом, але і Зеленський (президент України. – Ред.), не поспішає у питаннях миру", – додав скандальний кум Путіна.

У свою чергу російський прем'єр-міністр Медведєв зазначив, що діалог між партіями РФ і України згорнуто, а це, на його думку, неправильно. "Ми підтримуємо бажання "Опоплатформи – За життя" його відновити", – сказав Медведєв.

Читайте також: "ДНР" і "ЛНР" погодилися повернутися до складу України: Медведчук назвав умову

Крім того, він побажав одіозній політсилі удачі на виборах і заявив, що путінська "Єдина Росія" готова говорити на будь-які теми з українськими депутатами.

Що стосується політики Зеленського, то Медведєв зазначив, що Росія поки не отримала чітких сигналів про те, який курс він проводитиме.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook