Від початку поточної доби зафіксовано один обстріл з боку збройних формувань Російської Федерації. Про це інформує пресслужба операції об'єднаних сил у Facebook.

Читайте також: На Донбасі вступили у дію правила повного припинення вогню

Серед ночі противник з тимчасово непідконтрольної Ужівки відкривав вогонь по позиціях українських воїнів біля Водяного. Українські захисники вогонь у відповідь не відкривали. Втрат, внаслідок ворожого обстрілу, немає.

Ще один факт було зафіксовано неподалік Новомихайлівки. За допомогою протитанкових гранатометів противник здійснив мінування українських позицій трьома протипіхотними мінами ПОМ-2.

Читайте також: Через обстріли на Донбасі загорілося селище, пожежу гасять українські військові (фото)

Нагадаємо, що відповідно до рішення Тристоронньої контактної групи від 22 липня 2020 року Командування Об’єднаних сил повідомило, що 26 липня 2020 року видано наказ Командувача Об'єднаних сил про дотримання повного і всеосяжного режиму припинення вогню. Командування Об'єднаних сил підтверджує, що даний наказ про припинення вогню відповідає справжнім заходам, які були визначені Тристоронньою контактною групою та вступили в силу з 00.00 годин 27 липня 2020 року.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook