20 жовтня у Дніпрі мали відбутися президентські праймеріз "Українського об’єднання патріотів – УКРОП", які не відбудуться через очільника обласної ради Дніпра від партії БПП Гліба Пригунова.

Читайте також: Нардепи президентської партії "БПП" відмовилися голосувати за мовний закон

Про це повідомляє прес-служба політичної партії "УКРОП".

"На зустріч з учасниками внутрішньопартійних виборів у Дніпровському академічному музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка планували прийти понад 600 укропівців та прихильників партії. Такі заходи вже відбулися у 9 регіонах. Очевидно, президенту не сподобалися ці велелюдні демократичні зібрання, на яких його не хвалять. Тож Дніпропетровська обласна рада на чолі з Глібом Пригуновим, членом партії Блок Петра Порошенка "Солідарність", відмовила УКРОПу в оренді приміщення для зустрічі. Саме вона мала погодити договір, що був укладений між центральним офісом партії та театром у Дніпрі. Ми володіємо доказами того, що цей ниций політичний тиск організував народний депутат з найближчого оточення президента", - йдеться у дописі.

Читайте також: Народні депутати від УКРОПу закликали парламент заборонити "рускій мір" в Україні

Партія УКРОП нагадує Президенту, що Дніпро – це місто, де зародилася партія. Саме Дніпро став стіною на шляху російської агресії. Тому блокування віча УКРОПу у Дніпрі ми розцінюємо як чергове свідчення того, що влада боїться патріотів більше, ніж Путіна, і своїми руками підігріває реванш прокремлівських сил.

"Ми переносимо президентські праймеріз у Дніпрі на 11 листопада й попереджаємо владу, що тисячі наших прихильників з усіх куточків України готові зібратися просто на центральній площі міста, якщо приміщення для УКРОПу будуть закриті.
Пане президенте, вам не залякати патріотів! Янукович свого часу також блокував приїзд опозиційних політиків у свою вотчину – Донецьк, а у відповідь отримав революцію та вигнання. Не повторюйте його помилок хоч у цьому", - підсумовують у дописі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter